Disclaimer

Home  >  Disclaimer

Lees de voorwaarden nauwkeurig voordat u gebruik maakt van deze website als aangesloten eigenaar of als website bezoeker. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met onze voorwaarden. Maak geen gebruik van deze website als u deze voorwaarden niet accepteert, dit geldt voor zowel de eigenaren van de vakantiewoningen op onze site, als voor de sitebezoeker die deze vakantiewoningen willen huren. Afwijkingen van onze voorwaarden zijn slechts bindend indien Holiday Rentals Curaçao zich daarmee schriftelijk akkoord heeft verklaard.

Deze website is zorgvuldig samengesteld door Holiday Rentals Curaçao, en alle teksten, foto’s en data worden binnen ons bedrijf continu gecontroleerd. Ons team op Curaçao besteed hier zeer veel aandacht aan, maar toch zou het kunnen dat er ergens iets verkeerd staat vermeld. Informeer vooraf per mail bij Holiday Rentals Curaçao of de aangegeven data, met betrekking op uw specifieke belangrijke wensen van de woning nog up-to-date zijn om achteraf teleurstelling te voorkomen. Zonder deze controle vooraf kan Holiday Rentals Curaçao nooit aansprakelijk gesteld worden op foutieve data op onze site.  Informatie op deze website kan technische storingen of schrijffouten bevatten. Holiday Rentals Curaçao behoudt het recht om informatie aan te passen en/of te verwijderen.

Wanneer u deze website bezoekt gaat u er mee akkoord dat Holiday Rentals Curaçao niet verantwoordelijk is voor enige directe of indirecte schade die veroorzaakt wordt door het gebruik van de informatie die op deze website is aangeboden. Mail ons vooraf met uw concrete vragen zodat wij vooraf de onderdelen alsnog kunnen controleren en/of bevestigen.

Het copyright (van alle informatie, teksten, materialen en alle technische processen die u terugvindt op deze website) is en blijft eigendom van Holiday Rentals Curaçao. De toegang tot deze website impliceert niet dat de hier aangeboden informatie vrij mag worden hergebruikt/gedupliceerd of worden verspreidt. Bij sprake van hergebruik zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming van Holiday Rentals Curaçao zullen juridische stappen worden overwogen.

De informatie op deze website is alleen samengesteld om informatie te bieden voor de bij Holiday Rentals Curaçao aangesloten accommodaties. Holiday Rentals Curaçao bemiddelt in het verhuren van particuliere vakantiewoningen, de daadwerkelijke verhuurder is dus de eigenaar zelf. Eigenaren die hun woning op onze site geplaatst hebben voor verhuur, waarbij Holiday Rentals Curaçao bemiddelt, zijn volledig akkoord met onze reserverings- en boekingsvoorwaarden.

Holiday Rentals Curaçao is nadrukkelijk niet aansprakelijk voor fouten in beschikbaarheid data. De beschikbaarheid van de accommodatie wordt door de deelnemende eigenaren zelf bijgehouden. De weergave op de site is een moment opname, mail ons uw reserveringsaanvraag en wij checken de beschikbaarheid onmiddellijk bij de eigenaar.

Holiday Rentals Curaçao kan niet continu alle informatie controleren die door de eigenaren wordt aangeleverd. Holiday Rentals Curaçao is uitdrukkelijk niet aansprakelijk voor enige schade die geleden is door het niet correct weergeven van b.v. beschikbaarheidsdata, zonder dat u vooraf bij ons de up-to-date informatie heeft aangevraagd. Mocht u door foutieve vermeldingen van accommodaties of foutieve beschikbaarheidsdata van accommodaties schade hebben ondervonden dan wijzen wij u er op dat Holiday Rentals Curaçao enkel informatie verstrekt zoals die bij ons aangegeven is. Wel is het zo dat Holiday Rentals Curaçao zo veel mogelijk controles uitvoert om foute informatie op onze site absoluut te voorkomen. Mail ons altijd vooraf voor een controle van beschikbaarheid van de woning.

Holiday Rentals Curaçao sluit alle aansprakelijkheid uit inzake annulering van een boeking door de huiseigenaar zelf. Indien een huiseigenaar de accommodatie na boeking zelf annuleert ten gevolge van verbouwing, verkoop, geluidsoverlast omgeving, overmacht en of er sprake is van een dubbele boeking dan ontvangt u de huur terug en/of wordt dit verrekend met aan andere woning die wij u aan zullen bieden. Verder attenderen wij u er op dat u alle overige schade ten gevolge van deze annulering rechtstreeks bij de eigenaar zelf dient te verhalen. Holiday Rentals Curaçao zal wel alles in het werk stellen om annuleringen te voorkomen, en zal ook zeker al hun macht gebruiken om, bij een annulering, tot een passende oplossing te komen.

Holiday Rentals Curaçao NV is geregistreerd in Curaçao en de in Curaçao geldige wetten zijn op deze organisatie van toepassing.

   

Autoverhuur Curacao

Wij bieden betrouwbare en complete huurauto's aan voor een scherpe prijs.

Bekijk huurauto's    

Ons team op Curacao

Ons team op Curacao Meest gestelde vragen

Tel: 005999-5642096
Bereikbaar tussen: 08.00 - 17:00
Lokale tijd Curacao: 16:12 uur

Neem contact met ons op    

Vliegtickets

U kunt hier uw tickets boeken:

Eigenaren

Concreet zoeken