Woningbeheer Curacao

 

Holiday Rentals Curacao verzorgt het volledige beheer van vakantiehuizen, luxe villa’s, appartementen op Curacao. Wij begeleiden gasten 24/7 gedurende hun vakantie op Curacao.

 

 

Woningbeheer Curacao

Middels onze website zorgen wij voor vakantieverhuur van vakantiewoningen op Curacao. Daarnaast verzorgen wij ook het woningbeheer op Curacao. Wij kunnen jouw vakantiewoning op een professionele wijze beheren en in goed overleg met de huiseigenaar. 

Professioneel woningbeheer Curacao woningbeheer

Professioneel woningbeheer op Curacao van Holiday Rentals Curacao verzorgt het volledige beheer van vakantiewoningen en de begeleiding van gasten op Curacao. Hierdoor hoef je je als eigenaar geen zorgen te maken. Als je zelf op vakantie komt kun je volop genieten van je kostbare bezit.

Wat kunnen je gasten van ons verwachten:

 Incheck bij aankomst; 

  • Gasten krijgen een schone woning met netjes opgemaakte bedden, handdoeken en een complete inventaris
  • Gasten krijgen een welkome ontvangst. We geven een duidelijke uitleg over de vakantiewoning
  • Gasten ontvangen een informatiemap over de woningen en leuke activiteiten die er te doen zijn op Curacao
  • Gasten kunnen vooraf een boodschappenpakket bij ons bestellen.

Tijdens het verblijf in de vakantiewoning;

  • Mocht er iets aan de hand zijn ( in welke vorm dan ook ), waarbij gasten onze hulp nodig hebben, dan zijn wij er onmiddelijk.
  • Mocht er iets niet werken of kapot gaan in of om de woning dan zorgen wij direct voor een oplossing, binnen de mogelijkheden die er zijn.

Uitcheck bij vertrek;

  • De woning wordt door ons gecontroleerd op compleetheid en eventuele schade.
  • De meterstanden van water/elektra wordt gezamenlijk met de gasten opgenomen.
  • Als er iets wordt geconstateerd qua schade, dan wordt dit ter plaatse met de gasten besproken. Het uitgangspunt daarbij is om dit in alle redelijkheid te beoordelen en te bespreken.

Wij werken volgens vaste routines en protocollen waarin wij ons zeer flexibel opstellen waar dat nodig is. Complete voor- en eindcontroles voorkomen problemen en zorgen voor tevreden gasten en daarmee ook voor tevreden eigenaren! Wij werken op basis van wederzijds vertrouwen, denken mee en voelen ons verantwoordelijk. We begrijpen heel goed dat je woning op Curacao een kostbaar bezit is.

Meer informatie over ons woningbeheer op Curacao? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

property management