Jan Thiel Curacao met SGR garantie

Home  >  Vakantie  >  Jan Thiel Curacao met SGR garantie

Holiday Rentals Curacao verhuurt veel particuliere vakantiewoningen in deze mooie rustige wijk Jan Thiel. Hier kun je volop genieten van de prachtige natuur zoals de zoutpannen en het Spaanse water. Tevens bevinden zich in Jan Thiel twee populaire sfeervolle stranden. Er zijn meerdere restaurants te vinden en in het nieuwe winkelcentrum kunt u gezellig shoppen. 

De wijk Jan Thiel in Curacao staat bekend om; het exclusieve Boca Gentil resort, Chogogo resort, Livingstone, Papagayo, Morena resort en natuurlijk het gezellige strand Zanzibar. Jan Thiel is super centraal gelegen en Holiday Rentals Curacao bied u de mooiste vakantiewoningen aan in deze gewilde wijk.
Jan Thiel Curaçao 

Natuur en plezier

Dat Curacao een prachtig eiland is voor strandliefhebbers en vakantiegangers die graag ultiem willen relaxen is bekend. Maar dat Curacao ook fantastische stukken natuurgebied heeft waar u vele vogelsoorten en planten kunt bekijken weet niet iedereen. Dit maakt Curaçao geschikt voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Voor kinderen is er zelfs een zwembad op het strand en 's avond is het mogelijk om een mountainbike, buggy of een quad te huren. Omdat Curacao al jaren een populaire vakantiebestemming is, is het aanbod van hotels en resorts talrijk. Ook is het mogelijk om via Holiday Rentals Curacao een luxe villa te huren voor het hele gezin. Kijk daarom naar het actuele aanbod op de website van Holiday Rentals Curacao.

Voor Holiday Rentals Curaçao is uw vakantie al meer dan 15 jaar prioriteit; ons team op Curacao staat dan ook altijd voor je klaar tijdens jou vakantie! 

Reservering aanvraag
Een vakantiewoning, villa of appartement reservering in het prachtige gebied van Jan Thiel kan eenvoudig via de website van Holiday Rentals Curacao. Hier vindt u scherpe aanbiedingen en een groot aanbod.

Veilig boeken (SGR) bij een betrouwbaar bedrijf met een vestiging in Nederland en op Curacao.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

   

Meer info

 

Ons team op Curacao

Ons team op Curacao Meest gestelde vragen

Tel: 005999-5642096
Bereikbaar tussen: 08.00 - 17:00
Lokale tijd Curacao: 10:44 uur

Neem contact met ons op    
Eigenaren