Goedkoop autoverhuur Curacao

Home  >  Vakantie  >  Goedkoop autoverhuur Curacao

Holiday Rentals Curaçao verhuurt jonge, goedkope in z'n kwaliteitsklasse huurauto's tegen een scherpe prijs. Al onze huurauto's zijn standaard voorzien van alarm systeem, radio cd speler, airco en WA verzekering. Bij ons is de huurprijs 100% all-in, dus geen verrassingen achteraf! Wel zo'n zeker idee!

Steeds vaker komen vakantiegangers voor verassingen te staan wanneer zij een auto willen huren op hun vakantiebestemming. Daarom is het niet alleen belangrijk om goed geïnformeerd te zijn en eerst een prijs en kwaliteit vergelijking te doen, maar ook om van te voren een auto te reserveren bij een vertrouwd adres zoals Holiday Rentals Curaçao is.


 

Goed geregeld uw goedkoop autoverhuur Curaçao
Bij Holiday Rentals Curacao betaald u niet met een creditcard. U kunt bij ons via deze site direct de auto van uw keus aanvragen en de betaling via een Nederlandse bank laten verlopen. Nadat de betaling door ons is ontvangen, sturen wij u meteen een bevestiging per mail. Zo weet u onmiddellijk dat alles goed is geregeld! 
Curaçao heeft goed onderhouden wegen met goede bewegwijzering en onze auto's hebben allemaal het 24-7 wegenwacht hulp contract.

Online reservering aanvraag
Om verzekerd te zijn van de scherpste prijs in zijn klasse, kiest u voor goedkoop autoverhuur Curaçao, de specialist voor uw vakantie naar Curacao. Kijk op de website voor het actuele scherpste aanbod en dien een reservering aanvraag in voor de auto die bij u past.

   

Meer info

 

Ons team op Curacao

Ons team op Curacao Meest gestelde vragen

Tel: 005999-5642096
Bereikbaar tussen: 08.00 - 17:00
Lokale tijd Curacao: 10:46 uur

Neem contact met ons op    
Eigenaren