Goedkoop autoverhuur Curacao

Home  >  Vakantie  >  Goedkoop autoverhuur Curacao

Holiday Rentals Curacao verhuurt jonge, goedkope, in z'n kwaliteitsklasse huurauto's tegen een scherpe prijs. Al onze huurauto's zijn standaard voorzien van alarm systeem, radio cd speler, airco en WA verzekering. Bij ons is de huurprijs 100% all-in, dus geen verrassingen achteraf. Wel zo'n zeker idee!

Reserveer op tijd

Steeds vaker komen vakantiegangers voor verassingen te staan wanneer zij een auto willen huren op hun vakantiebestemming. Voorkom dat je op je vakantie bestemming de hoofdprijs moet betalen en reserveer vooraf je huurauto bij Holiday Rentals Curacao. Zorg dat je voor je vertrek goed geinformeerd bent en doe eerst een prijs/kwaliteit vergelijking bij de diverse aanbieders van huurauto's op Curacao.
Goed geregeld voor, tijdens en na je vakantie

Je kunt bij ons via deze site direct de auto van uw keus aanvragen en de betaling via een Nederlandse bank laten verlopen. Ook is het mogelijk om met een Visa of Mastercard te betalen. Nadat de aanbetaling door ons is ontvangen, sturen wij je meteen een bevestiging per mail. Zo weet je onmiddellijk dat alles goed is geregeld!

Bij aankomst zorgen wij voor een uitgebreide en persoonlijke overdracht. Gezamenlijk worden de overdrachtsformulieren ingevuld en gedurende je vakantie zijn we 24/7 bereikbaar indien nodig.

De auto wordt ook weer persoonlijk bij je opgehaald, gezamenlijk wordt er nog een ronde gedaan en de overdrachtsformulieren wordendoor beide partijen getekent. De borg is vaak nog eerder weer terug gestort op je bankrekening dan dat je thuis bent.

Online reserverings aanvraag

Om verzekerd te zijn van de scherpste prijs, kies je voor een scherp geprijsde auto via Holiday Rentals Curacao, de specialist voor je vakantie naar Curacao. Kijk op de website voor het aanbod en vraag gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan voor de huurauto van jou keuze.

   

Meer info

 

Ons team op Curacao

Ons team op Curacao Meest gestelde vragen

Tel: 005999-5642096
Bereikbaar tussen: 08.00 - 17:00
Lokale tijd Curacao: 13:53 uur

Neem contact met ons op    
Eigenaren