Autoverhuur Curacao

Home  >  Vakantie  >  Autoverhuur Curacao

Een auto huren op Curaçao kan veilig en eenvoudig via de website van Holiday Rentals Curacao. Hier vindt u het breedste aanbod tegen de laagste tarieven. Mooie, jonge huurauto's tegen zeer scherpe prijzen en zelfs het afkopen van de borgsom is bij ons mogelijk! Wij bieden u 4 autoverhuur modellen aan waarvan wij in elke soort een ruim aantal op voorraad hebben.  


 

Ontdek het eiland

Niets geeft u meer vrijheid gedurende uw vakantie dan het huren van een auto op Curacao. Geniet van de prachtige omgeving dat dit schitterende eiland u te bieden heeft.
U kunt via deze website rechtstreeks de auto van uw keuze reserveren. De betaling gaat via de bank, dus een creditcard is niet vereist. Nadat de betaling door ons is ontvangen, sturen wij u meteen een bevestiging. Zo weet u dat alles goed geregeld is en u kunt genieten van probleemloos toeren in uw vakantie op Curaçao. 

Reserveren
Een auto huren op Curaçao kan door middel van een online reservering aanvraag en is geheel veilig. Door te boeken via de website kunt u voortijdig reserveren. Zo bent u verzekerd van de auto die bij u past. U hebt de keuze uit luxe en grote auto's maar ook uit kleine modellen.
Kijk op de website voor het actuele aanbod en prijzen.

Bewaren

   

Meer info

 

Ons team op Curacao

Ons team op Curacao Meest gestelde vragen

Tel: 005999-5642096
Bereikbaar tussen: 08.00 - 17:00
Lokale tijd Curacao: 16:11 uur

Neem contact met ons op    
Eigenaren