Klein Curacao

Zo’n 10 kilometer voor de kust van Curacao ligt een uniek eiland, Klein Curacao. Het onbewoonde eiland is maar 3 vierkante kilometer groot. Dagelijks varen verschillende boottochten naar Klein Curaçao met compleet verzorgde trips. Een dagtrip naar Klein Curacao is een leuke dag voor alle leeftijden. Je kunt er zwemmen in het blauwe water, zonnen op een hagelwit strand en zeeschildpadden spotten. Voor snorkelaars en duikers biedt Klein Curacao de uitgelezen kans om de helderblauwe onderwater wereld te aanschouwen.

Tours naar Klein Curacao

Hieronder een aantal boten welke tours aanbieden naar Klein Curacao.

Zeeziekte

De zee aan de oostkant van  Klein Curacao is erg ruw en de golven komen van verschillende kanten waardoor de grote boten eerder gaan schommelen. Als je wel eens last hebt van zeeziekte drink voor vertrek dan veel mineraalwater. Vermijd koolzuurhoudende dranken, cafeïne houdende dranken en nicotine. Eet een goede maaltijd van te voren en neem voor tijdens de boottrip energierijk voedsel mee. Een pil tegen zeeziekte is ook een verstandig idee. Door deze tips kun je hopelijk zorgeloos genieten van een mooie dagtrip naar Klein Curacao.

 

Na een actief dagje lekker relaxen in je eigen vakantiewoning op Curacao? Bekijk het volledige aanbod van appartementen en villa's op Curacao.