Ons team op Curacao is er voor U!

Home  >  Ons team op Curacao is er voor U!
AD0B5886DJI 0113HRC team compleet

Holiday Rentals Curaçao heeft op Curaçao een team van enthousiaste mensen klaar staan die er voor zorgen dat u, onze klant,  met tevredenheid kunt genieten op Curaçao: 

  • Uw gehuurde woning moet voldoen aan wat u gezien hebt op onze site. Schoon, met voldoende huisraad en een correcte overdracht is van belang. Onze bemiddeling daarin zorgt voor veilig boeken met correcte voorwaarden en afspraken.
  • Elke woning op Curaçao moet voldoen aan de hoge normen die wij ervoor stellen, wij bezoeken dus regelmatig zo veel mogelijk huizen in ons pakket.
  • Uw gehuurde auto van Holiday Rentals Curaçao moet compleet, veilig en schoon zijn en een duidelijke overdracht zonder poespas achteraf.

Deze basisonderdelen zijn van zeer groot belang als u op vakantie komt naar Curaçao en dat realiseren wij ons als geen ander!

Daarom zijn wij, naast onze vestiging in Nederland, ook gevestigd op Curaçao.

Ons team 

  • Femke Groskamp is verantwoordelijk voor alle sales activiteiten; email behandeling, woning reserveringen, boekingen en autoverhuur.
  • Erik Snoeij onderhoudt alle contacten met de eigenaren en beheerders, zorgt voor up-to-date woning informatie op onze site en is verantwoordelijk voor alle overige After-sales kantoor werkzaamheden. Daarnaast is Erik financieel manager op Curacao.
    Als het nodig is dan springt Erik bij op onze beheerwoningen om u met een volle bezetting te ondersteunen op het eiland.
  • Aram Donk is mede verantwoordelijk voor al onze beheerwoningen inclusief ontvangst en begeleiding van onze gasten tijdens hun verblijf. Zij zorgen ook voor ons totale autopark zodat u een huurauto krijgt zoals het hoort.
  • Nynke Akkerman is eindverantwoordelijk voor al onze beheerwoningen, plaatst nieuwe vakantiewoningen op de site en zorgt dat de informatie up to date blijft.

Voor het Holiday Rentals Team Curacao is uw vakantie het enige wat telt. En dat inmiddels al meer dan 15 jaar.
100% service is binnen ons bedrijf heel normaal, dat zult u horen van iedereen die eerder bij ons geboekt heeft.

Wij zien u graag op het mooie eiland Curaçao.

Met zonnige groet,
Team Holiday Rentals Curaçao
Tel:  005999-5132267
Email: info@holidayrentalscuracao.com

 


   

Autoverhuur Curacao

Wij bieden betrouwbare en complete huurauto's aan voor een scherpe prijs.

Bekijk huurauto's    

Ons team op Curacao

Ons team op Curacao Meest gestelde vragen

Tel: 005999-5642096
Bereikbaar tussen: 08.00 - 17:00
Lokale tijd Curacao: 20:38 uur

Neem contact met ons op    

Vliegtickets

U kunt hier uw tickets boeken:

Eigenaren

Concreet zoeken