Koopwoningen

Home  >  Koopwoningen

Een eigen droomhuis op Curacao?Er zijn vele makelaars op Curaçao die u een woning aan kunnen bieden, er is er maar 1 die niet alleen de verkoop goed invult maar u ook breed adviseert over de aanpak na uw aankoop!

Als het voor u een tweede woning is, die u zelf regelmatig wil gebruiken, is het van groot belang dat uw kostbare bezit goed beheerd wordt als u zelf niet op Curaçao bent: uw woning moet dan in goede handen zijn van mensen die woningbeheer professioneel aanpakken. Daarnaast wil u natuurlijk ook een goed rendement halen uit de woning door vakantieverhuur, maar dan wel zorgeloos verhuur waarin alle verhuuronderdelen goed geregeld zijn.

Deze 2 belangrijke vakantiewoning onderdelen, verhuurbemiddeling en woningbeheer van vakantiewoningen op Curaçao, zijn onze specialiteit. Bon Bini real estate kent ook het grote belang van die 2 after sales onderdelen en van daaruit is onze exclusieve samenwerking ontstaan.

Bon Bini Real Estate

Een droomhuis op Curaçao kopen, maar ook daarna moet het een probleemloos bezit zijn en betaalbaar blijven! Klik maar door op bovenstaande beelden en u komt op de site van Bon Bini real estate waar u een prachtig aanbod ziet van vakantiewoningen die passen in dit totale concept.

   

Autoverhuur Curacao

Wij bieden betrouwbare en complete huurauto's aan voor een scherpe prijs.

Bekijk huurauto's    

Ons team op Curacao

Ons team op Curacao Meest gestelde vragen

Tel: 005999-5642096
Bereikbaar tussen: 08.00 - 17:00
Lokale tijd Curacao: 01:16 uur

Neem contact met ons op    

Vliegtickets

U kunt hier uw tickets boeken:

Parkeren Schiphol

Eigenaren

Concreet zoeken