Covid19

Huidige situatie Covid19 Curacao

14 maart was een zwarte dag voor velen waarbij de minister President van Curacao, Eugene Ruggenaath, heeft moeten doen besluiten dat het luchtruim gesloten ging worden voor alle inkomende passagiers vluchten. Dit in het belang van de volksgezondheid. Hierdoor zijn vele mensen gedupeerd geraakt omdat hun vakantie geen doorgang kon vinden.

Op dit moment zijn er op Curacao in totaal 16 besmette personen geweest waarvan 1 persoon helaas is overleden en er op dit moment nog 1 persoon in het ziekenhuis verblijft, de overige mensen zijn gelukkig goed hersteld. Per 8 mei is op Curacao strikte lockdown opgeheven. Het vliegveld 'Hato Airport' is voor alsnog gesloten voor vrijwel al het binnenkomend vliegverkeer. Wij hopen met z'n allen dat hier snel verandering in kan komen zodat een ieder weer goede vooruitzichten heeft.

Wil je het actuele nieuws volgen van de ontwikkelingen omtrent het Corona Virus op Curacao? Dan verwijzen wij je graag door naar Dolfijn FM, zij geven elke dag een update over de huidige stand van zaken rondom het Corona virus op Curacao.

Huidige reserveringen gedaan voor 15 maart 2020

Tot op de dag van vandaag hebben wij met al onze gasten persoonlijk contact en komen wij tot gepaste oplossingen. Gasten hebben eerst navraag gedaan bij hun reis- en annuleringsverzekering. In sommige situaties valt deze situatie binnen je reis- en annuleringsverzekering. Heb je vragen over je huidige reservering dan vragen wij je om contact met ons op te nemen. Wij zullen je zo spoedig mogelijk voorzien van een reactie.

Nieuwe reserveringen na 15 maart 2020

Het zijn onzekere tijden... We denken graag met je mee om toch weer naar die welverdiende vakantie op Curacao uit te kijken zonder dat je daarbij een financieel risico loopt. Vele gasten vragen ons dat ze graag hun vakantiehuis op Curacao willen reserveren maar het moeilijk vinden om dat op dit moment te doen omdat we met z’n allen niet weten hoelang deze crisis, en de daarbij behorende reisbeperkingen, gaan duren. Dat begrijpen wij.

Kun je vanwege het Corona Virus niet afreizen naar Curacao dan mag je bij Holiday Rentals Curacao kosteloos annuleren.

Dit geldt voor alle nieuwe reserveringen die vanaf 15 maart 2020 zijn gemaakt. Bekijk het aanbod van vakantiehuizen op Curacao en kijk uit naar die heerlijke vakantie op het altijd zonnige Curacao.

Boek veilig en vertrouwd met onze SGR Garantie.


Vakantie geboekt? Dan wil je natuurlijk dat jouw betaling in goede handen is. SGR staat garant. Komt jouw reisorganisatie in financiële problemen? Geen zorg. Zelfs als ze failliet gaan wordt je reis gewoon uitgevoerd of terugbetaald. En het mooie is, dat kost je niets. Boek dus altijd bij een aangesloten reisorganisatie.

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij antwoorden je zo spoedig mogelijk.