Ga naar hoofdinhoud

Covid19

De huidige situatie van Covid19 op Curacao. Je kan nog heerlijk je vakantie vieren ondanks de enkele corona gevallen die er nu zijn.

Covid19

Huidige situatie Covid19 Curacao

Laatste update corona Curacao: 12 maart 2022.

Curaçao is vanaf 15 mei officieel weer een code groen land ! Lees op nederland wereldwijd de officiele berichtgeving.
Op de website van gobiernu kun je lezen welke kleurcodes Curacao aan alle landen geeft en welke eisen Curacao daaraan stelt.

De maatregelen op Curacao

  • Mondkapjes zijn alleen nog verplicht in ziekenhuizen en zorginstellingen.

Wat de doen voor vertrek naar Curacao

Via dicardcuracao hoef je alleen nog het PCL (passenger locater form) in te vullen. Men hoeft geen enkele test meer te doen, ook niet wanneer je nog niet volledig gevaccineerd bent.

Wat te doen als je vanuit Curacao naar Nederland vertrekt

Als je terug reist naar Nederland en ben je volledig gevaccineerd en/of recent hersteld dan kun je alleen reizen met je QR code.  Ben je nog niet volledig gevaccineerd dan moet je een corona test doen. Je kan een PCR test doen 48 uur voor vertrek of een antigeentest binnen 24 uur voor vertrek.

*Wij doen ons best om je van zoveel mogelijk informatie te voorzien van wat er op dit moment bekend is. Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend. 

Nieuwe reserveringen en voorwaarden

Zolang Curacao op code geel staat en je kiest er toch voor om niet te willen komen dan kan er geannuleerd worden volgens de voorwaarden.
Indien Curacao op code oranje zou komen te staan dan is het nog wel mogelijk om naar Curacao af te reizen! Indien je dit niet wilt dan kun je kosteloos je boeking verplaatsen naar een ander moment of de gelden retour ontvangen.

Dit geldt voor alle nieuwe reserveringen die vanaf 15 maart 2020 zijn gemaakt. Bekijk het aanbod van vakantiehuizen op Curacao en kijk uit naar die heerlijke vakantie op het altijd zonnige Curacao.

Boek veilig en vertrouwd met onze SGR Garantiesgr

Vakantie geboekt? Dan wil je natuurlijk dat jouw betaling in goede handen is. SGR staat garant. Komt jouw reisorganisatie in financiële problemen? Geen zorg. Zelfs als ze failliet gaan wordt je reis gewoon uitgevoerd of terugbetaald. En het mooie is, dat kost je niets. Boek dus altijd bij een aangesloten reisorganisatie. Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij antwoorden je zo spoedig mogelijk.