Auto huren Curacao

 

Niets geeft je meer vrijheid gedurende jou vakantie dan het huren van een auto op Curacao. Geniet van de prachtige omgeving dat dit schitterende eiland jou te bieden heeft. Op Curacao is er voldoende te ontdekken en daarmee is het zeker een must op een auto te huren op Curacao.

Wat ga jij ontdekken op je vakantie naar Curacao?

Curacao is verdeeld in Banda Ariba (het Oosten van Curacao) en Banda Abou (het Westen van Curacao).

Het Oosten is het meer toeristische gedeelte van Curacao met het beroemde Mambo Beach Curacao en het Jan Thiel beach. Hier vind je prachtige stranden met vele fasciliteiten, restaurants en een scala aan leuke winkeltjes en souvenirshops. Bij de stranden kun je vaak ook leuke activiteiten doen. Naast Mambo beach ligt bijvoorbeeld het sea aquarium beach waar je met dolfijnen kunt zwemmen en de kinderen de onderwaterwereld van Curacao kunnen ontdekken. Op Jan Thiel kun je een jetski huren of bijvoorbeeld gaan flyboarden, genoeg te doen! In het Oosten van Curacao kun je ook een bezoek brengen aan de ostrich farm, Dinah veerish kruidentuin, de aloe vera plantage en natuurlijk Willemstad.

Het Westen van Curacao kenmerkt zich meer door rust, stilte en het natuurlijk schoon. Een bezoek aan het National Sheta Boka park, het Christoffelpark of de hato grotten mag zeker niet op je activiteiten lijstje ontbreken. Daarnaast vind je in het Westen nog vele natuurlijke stranden met prachtige blauwe baaien waar je ontzettend mooi kan snorkelen. Denk aan de stranden Grote Knip, playa lagun, Cas Abou en Porto Mari. Een huurauto op Curacao mag dus zeker niet ontbreken.

 

 

Autoverhuur bij Holiday Rentals Curacao

Wij bieden Auto verhuur aan voor een scherpe all in prijs. Geen vervelende verassingen achteraf. Al onze huurauto's zijn standaard voorzien van alarm systeem, radio cd speler, airco en WA verzekering.

Alle voordelen op een rij:

  • Een auto huren kan bij ons al vanaf 21 jaar.

  • All in prijs met onbeperkt aantal kilometers

  • Meerdere bestuurders mogelijk zonder extra kosten

  • Vol = Vol tankbeleid

  • Gratis levering bij je vakantiehuis of resort

  • De borgsom van €350,- kan ook afgekocht worden voor 15% (€52,50)

  • Betaling gaat via bank maar is ook mogelijk met creditcard (visa/master)

  • Je ontvangt een gedetailleerde wegenkaart geheel gratis.

  • Onze voorwaarden zijn transparant

  • Ook je vakantiewoning bij ons geboekt, dan krijg je 10% korting op de dagprijs en rekenen wij geen reserveringskosten.

Veilig en Vertrouwd:

Kies je voor een huurauto bij Holiday Rentals Curacao dan kies je voor een snelle en persoonlijke service. Wij leveren de huurauto persoonlijk af en zijn 24/7 bereikbaar waar nodig. Al onze auto’s zijn goed onderhouden en verbonden aan de 24/7 wegenwacht service, vergelijkbaar met de ANWB zoals je in Nederland gewend bent. Onverhoopt toch een groter probleem. Wij zorgen direct voor vervangend vervoer.

Reserveren:

Wacht niet met een auto te reserveren tot je op Curacao bent. Het verstandigste en eenvoudigste is om ruim van de voren een reservering te maken. Zo weet je zeker dat je op Curacao kunt genieten van je huurauto van jou keuze voor een scherpe prijs.

Bekijk ons aanbod van autoverhuur en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bewaren

Bewaren